Luftë
    Footnotes
    Theme

    Luftë

    Një betejë ose konflikt i armatosur; luftim me armë. Zoti e miraton luftën vetëm si një mjet të fundit për shenjtorët e tij për të mbrojtur familjet, pronën, të drejtat, privilegjet dhe liritë e tyre (Alma 43:9, 45–47).