Gjon Pagëzori
    Footnotes
    Theme

    Gjon Pagëzori

    Biri i Zakarias dhe Elisabetës në Dhjatën e Re. Gjoni u dërgua për të përgatitur njerëzit të pranonin Mesian (Gjo. 1:19–27). Ai mbante çelësat e Priftërisë Aarone dhe pagëzoi Jezu Krishtin.