Shëroj, Shërime
    Footnotes
    Theme

    Shëroj, Shërime

    Të bëhesh mirë ose të shëndoshesh përsëri, si fizikisht ashtu edhe shpirtërisht. Shkrimet e shenjta përmbajnë shumë shembuj të shërimeve të mrekullueshme të bëra nga Zoti dhe shërbëtorët e tij.