Smith, Joseph, Plaku
    Footnotes
    Theme

    Smith, Joseph, Plaku

    Ati i profetit Joseph Smith. Ai lindi në 12 korrik 1771. U martua me Lucy Mack-un dhe patën nëntë fëmijë (JS—H 1:4). Joseph-i u bë një besimtar besnik në rivendosjen e ditëve të mëvonshme dhe patriarku i parë i Kishës. Ai vdiq në 14 shtator 1840.