Ec, Ec me Perëndinë
    Footnotes
    Theme

    Ec, Ec me Perëndinë

    Të jesh në harmoni me mësimet e Perëndisë dhe të jetosh ashtu si Perëndia i do njerëzit e tij të jetojnë; të jesh i pranueshëm dhe i bindur ndaj nxitjeve të Frymës së Shenjtë.