Prift, Priftëri Aarone
    Footnotes
    Theme

    Prift, Priftëri Aarone

    Një detyrë e Priftërisë Aarone. Në kohët e lashta, detyra më e lartë në Priftërinë Levitike mbahej vetëm prej Aaronit dhe pasardhësve të tij. Kur Krishti plotësoi ligjin e Moisiut, ky kufizim u hoq.