Kimball, Spencer W.
    Footnotes
    Theme

    Kimball, Spencer W.

    Presidenti i dymbëdhjetë i Kishës qëkur ajo u themelua më 1830. Spencer W. Kimball shërbeu si president nga dhjetori 1973 deri në nëntor 1985. Ai u lind më 1895 dhe vdiq më 1985 në moshën nëntëdhjetëvjeçare.