Pemë Ulliri
    Footnotes
    Theme

    Pemë Ulliri

    Një pemë e zakonshme për Izraelin dhe një burim i rëndësishëm bujqësor në tokat biblike. Rritet për drurin, frutin dhe vajin e saj. Pema e ullirit përdoret shumë shpesh në shkrimet e shenjta për të simbolizuar shtëpinë e Izraelit.