Shoqërim
    Footnotes
    Theme

    Shoqërim

    Për shenjtorët e ditëve të mëvonshme, shoqërimi përfshin ofrimin e një shoqërie miqësore të tjerëve, duke i ngritur moralisht dhe duke i forcuar ata.