Detyroj, Detyrim
    Footnotes
    Theme

    Detyroj, Detyrim

    Të nxitesh fuqimisht për të bërë ose për të mos bërë diçka, veçanërisht nga ndikimi dhe fuqia e Frymës së Shenjtë.