Kryengritje
    Footnotes
    Theme

    Kryengritje

    Sfidimi ose kundërshtimi i Perëndisë, duke përfshirë mospranimin e ndjekjes së udhëheqësve të tij të zgjedhur dhe mosbindjen e vullnetshme ndaj urdhërimeve të tij.