Dalluar(it), Dhuratë e të
    Footnotes
    Theme

    Dalluar(it), Dhuratë e të

    Të kuptosh ose të dish diçka me anë të fuqisë së Shpirtit. Dhurata e të dalluarit është një nga dhuratat e Shpirtit. Ajo përmban dallimin e karakterit të vërtetë të njerëzve dhe burimin dhe kuptimin e shfaqjeve shpirtërore.