Gjuhë2
    Footnotes
    Theme

    Gjuhë2

    Një simbol për të folurin. Shenjtorët duhet t’i kontrollojnë gjuhët e tyre, me kuptimin që ata duhet të kontrollojnë të folurin e tyre. Gjuha gjithashtu i referohet gjuhëve të folura dhe njerëzve. Së fundi, çdo gju duhet të përkulet dhe çdo gjuhë t’i rrëfehet Perëndisë (Isa. 45:23; Rom. 14:11).