Vërtetë (e)
    Footnotes
    Theme

    Vërtetë (e)

    Dituri për gjërat si janë, si ishin dhe si do të jenë (DeB 93:24). E vërteta gjithashtu i referohet dritës dhe zbulesës nga qielli.