Libër i Jetës
    Footnotes
    Theme

    Libër i Jetës

    Libri i Jetës konsiderohet të jetë tërësia e mendimeve dhe veprimeve të një njeriu—anali i jetës së tij. Megjithatë, shkrimet e shenjta gjithashtu tregojnë se një anal qiellor mbahet për besimtarët, duke përfshirë emrat e tyre si dhe rrëfimet e veprave të tyre të drejta.