Kotë (i), Kotësi
Footnotes
Theme

Kotë (i), Kotësi

Gënjeshtër ose mashtrim; krenari. I kotë dhe kotësi mund të nënkuptojnë gjithashtu i zbrazët ose pa vlerë.