Bath-Sheba
    Footnotes
    Theme

    Bath-Sheba

    Gruaja e Uriahut, më vonë gruaja e Davidit dhe nëna e Salomonit. Mbreti David shkeli kurorën me të. Ai gjithashtu e rregulloi vdekjen e bashkëshortit të saj në betejë (2 Sam. 11), mëkat i cili pati pasoja të përjetshme për Davidin (DeB 132:39).