Vetëbesim
    Footnotes
    Theme

    Vetëbesim

    Të mbështetesh ose të vesh besimin në dikë ose diçka. Në çështje shpirtërore, besimi përfshin mbështetjen te Perëndia dhe Shpirti i tij.