Frikë
  Footnotes
  Theme

  Frikë

  Frika mund të ketë dy kuptime: (1) të kesh frikë Perëndinë është të ndiesh nderim e admirim për të dhe t’u bindesh urdhërimeve të tij; (2) të kesh frikë njeriun, rreziqet vdekjeprurëse, dhembjen dhe të ligun është të jesh i frikësuar nga këto gjëra dhe të tmerrohesh prej tyre.

  Frikë nga Perëndia

  Frikë nga njeriu