Belshatsar
    Footnotes
    Theme

    Belshatsar

    Në Dhjatën e Vjetër, mbreti i fundit i Babilonisë, që mbretëroi para se Kiri të pushtonte Babiloninë; biri dhe pasuesi i Nebukadnetsarit (Dan. 5:1–2).