Varfër (i)
  Footnotes
  Theme

  Varfër (i)

  Në shkrimet e shenjta, i varfër mund t’u referohet: (1) njerëzve që nuk kanë të mirat materiale të nevojshme, si ushqim, veshmbathje dhe strehim, ose (2) njerëzve që janë të përulur dhe pa krenari.

  I varfër në të mira materiale

  I varfër në shpirt