Jeruzalem i Ri
    Footnotes
    Theme

    Jeruzalem i Ri

    Vendi ku shenjtorët do të mblidhen dhe Krishti vetë do të mbretërojë me ta gjatë Mijëvjeçarit. Sioni (Jeruzalemi i Ri) do të ndërtohet në kontinentin Amerikan dhe toka do të përtërihet e do të marrë lavdinë e saj të parajsës (NeB 1:10). Gjithashtu i referohet një qyteti të shenjtë që do të zbresë nga qielli në fillim të Mijëvjeçarit.