Mirënjohës, Falënderime, Dhënie Falënderimi
    Footnotes
    Theme

    Mirënjohës, Falënderime, Dhënie Falënderimi

    Mirënjohje për bekime të marra nga Perëndia. Shprehja e mirënjohjes është e pëlqyeshme për Perëndinë dhe adhurimi i vërtetë përfshin falënderimin ndaj tij. Ne duhet t’i japim falënderime Zotit për gjithçka.