Përmbytje në Kohën e Noeut
    Footnotes
    Theme

    Përmbytje në Kohën e Noeut

    Gjatë kohës së Noeut, toka u mbulua krejtësisht me ujë. Ky ishte pagëzimi i tokës dhe simbolizoi një pastrim (1 Pj. 3:20–21).