Burg i Carthage-s (SH.B.A.)
    Footnotes
    Theme

    Burg i Carthage-s (SH.B.A.)

    Joseph dhe Hyrum Smith u vranë nga një turmë më 27 qershor 1844 në burgun e Carthage-s, Illinois, Shtetet e Bashkuara të Amerikës (DeB 135).