Adhuroj
    Footnotes
    Theme

    Adhuroj

    Dashuri, respekt, shërbim dhe përkushtim për Perëndinë (DeB 20:19). Adhurimi përfshin lutje, agjërim, shërbim në kishë, marrje pjesë në ordinancat e ungjillit dhe praktika të tjera që tregojnë përkushtim dhe dashuri për Perëndinë.