Rebeka
    Footnotes
    Theme

    Rebeka

    Bashkëshortja e Isakut, një patriarku në Dhjatën e Vjetër (Zan. 24–27). Rebeka ishte nëna e Esaut dhe e Jakobit (Zan. 25:23–26).