Sy, Syri
    Footnotes
    Theme

    Sy, Syri

    Në shkrimet e shenjta, syri shpesh përdoret si simbol i aftësisë së një njeriu për të marrë dritën e Perëndisë. Simbolikisht, syri i një njeriu gjithashtu tregon gjendjen shpirtërore dhe të kuptuarin e gjërave të Perëndisë.