Vrasje
    Footnotes
    Theme

    Vrasje

    Të vrasësh një person në mënyrë të paligjshme dhe me qëllim. Vrasja është një mëkat i dënuar që në kohët e hershme (Zan. 4:1–12; Mois. 5:18–41).