Titull i Lirisë
Footnotes
Theme

Titull i Lirisë

Një flamur i ngritur nga Moroni, kryekomandant i ushtrive nefite në Librin e Mormonit. Moroni e bëri flamurin të frymëzojë popullin nefit për të mbrojtur fenë, lirinë, paqen dhe familjet e tij.