Aaron, Vëlla i Moisiut
    Footnotes
    Theme

    Aaron, Vëlla i Moisiut

    Në Dhjatën e Vjetër, një bir i Amramit dhe Jokebedës nga fisi i Levit (Eks. 6:16–20); vëllai më i madh i Moisiut (Eks. 7:7).