Woodruff, Wilford
    Footnotes
    Theme

    Woodruff, Wilford

    Presidenti i katërt i Kishës pas rivendosjes së ungjillit nëpërmjet profetit Joseph Smith. Ai lindi në 1807 dhe vdiq në 1898.