Muzika
Ne po Marshojm’ drejt Lavdisë
Shënimet në Fund të Faqeve

Hide Footnotes

Tematika

140

Ne po Marshojm’ drejt Lavdisë

Me forcë

1. Ne po marshojm’ drejt lavdisë;

Për kurorën ton’ punojm’.

Armatimin do bëjm’ të ndrij’,

Posht’ kurr’ mos ta lëshojm’.

[Chorus]

Po marshojm’, marshojm’ drejt shtëpis’,

Drejt asaj toke larg.

Punojm’ për jet’ t’përjetshme,

Yll’ që na drejton lart.

2. Për çdo dit’ ne po marshojm’;

Nga qielli drejtuar.

Çdo veprim i mir’ na afron

N’shtëpi t’kuror’zuar.

[Chorus]

Po marshojm’, marshojm’ drejt shtëpis’,

Drejt asaj toke larg.

Punojm’ për jet’ t’përjetshme,

Yll’ që na drejton lart.

3. Me f’mijët e shpëtuar

Grup te froni qiellor,

Do lavd’rojm’ Zotin, Shëlbuesin,

Mëshir’n e Tij pohojm’.

[Chorus]

Po marshojm’, marshojm’ drejt shtëpis’,

Drejt asaj toke larg.

Punojm’ për jet’ t’përjetshme,

Yll’ që na drejton lart.

Teksti dhe muzika: John M. Chamberlain, 1844–1930

Doktrina e Besëlidhje 27:15–18

1 Timoteut 6:12