Muzika
Ne që Duam Zotin
Shënimet në Fund të Faqeve

Hide Footnotes

Tematika

63

Ne që Duam Zotin

Plot gëzim

1. Ne që duam Zotin,

Të gjith’ t’bashkohemi.

Në këng’ gëzimet t’i shpallim,

T’adhurojm’ te froni.

2. Kush s’pranon të këndoj’,

Kurr’ s’e njohu Per’ndin’,

Por shërbëtorët e Mbretit

Gëzimet t’i shprehin.

3. Per’ndia që sundon

Dhe gjith’ tokën vëzhgon –

Ngjitet mbi qiellin plot stuhi

Dhe detet qetëson –

4. I fuqishmi Per’ndi,

Ati yn’ i dashur.

Nga qielli na dërgon fuqi

Atje për të na marr’.

Teksti: Isaac Watts, 1674–1748

Muzika: Aaron Williams, 1731–1776

Isaia 12:5

Romakëve 8:28