Muzika
Numëro Bekimet
Shënimet në Fund të Faqeve

Hide Footnotes

Tematika

152

Numëro Bekimet

Me gjallëri

1. Kur në dallg’t e jetës ti përplasur je,

Kur pa shpres’ mendon se gjithçka humbur ke,

Numëro bekimet që ke një nga një

Dhe do të habitesh çfar’ Zoti ka bër’!

[Chorus]

Numëro bekimet

Një nga një

Numëroji;

Shih Per’ndia ç’ka bër’.

Shum’ bekime,

Thuaji një nga një.

Numëro bekimet;

Shih Per’ndia ç’ka bër’.

2. A je rënduar me halle ndonjëher’?

I rënd’ duket kryqi që të mbash ti ke?

Numëro bekimet; t’ikën çdo dyshim

Dhe do të këndosh me zemër dit’ për dit’.

[Chorus]

Numëro bekimet

Një nga një

Numëroji;

Shih Per’ndia ç’ka bër’.

Shum’ bekime,

Thuaji një nga një.

Numëro bekimet;

Shih Per’ndia ç’ka bër’.

3. Kur shikon të tjerët me tok’ e flori,

Mendo ç’pasuri që Krishti ka për ty.

Numëro bekimet; paret s’mund të blejn’

Shpërblimin në qiell dhe shtëpin’ atje.

[Chorus]

Numëro bekimet

Një nga një

Numëroji;

Shih Per’ndia ç’ka bër’.

Shum’ bekime,

Thuaji një nga një.

Numëro bekimet;

Shih Per’ndia ç’ka bër’.

4. Kur je mes shqet’simesh, t’vogla o t’mëdha,

Kurajën mos humb; Per’ndia ësht’ mbi gjithçka.

Numëro bekimet, engjëjt pran’ i ke,

Ndihm’ dhe ngushëllim ti gjer në fund do t’kesh.

[Chorus]

Numëro bekimet

Një nga një

Numëroji;

Shih Per’ndia ç’ka bër’.

Shum’ bekime,

Thuaji një nga një.

Numëro bekimet;

Shih Per’ndia ç’ka bër’.

Teksti: Johnson Oatman i Riu, 1856–1922

Muzika: Edwin O. Excell, 1851–1921

Doktrina e Besëlidhje 78:17–19

Alma 34:38