Muzika
Barrën Tënde Jepja Zotit
Shënimet në Fund të Faqeve

Hide Footnotes

Tematika

57

Barrën Tënde Jepja Zotit

Rrjedhshëm

Barrën tënde jepja Zotit,

Ai do t’mbështes’ ty.

Jo kurr’ të drejtin nuk do ta lër’ të bjer’.

Në t’djatht’ Ai t’qëndron.

M’shira Jote o Zot,

Ësht’ m’e lart’ se qielli.

Dhe turp mos past’ asnjeri

Që po pret për Ty!

Teksti: Julius Schubring, 1806–1889; përshtatur nga Libri i Psalmeve

Muzika: Felix Mendelssohn, 1809–1847

Psalmet 55:22

Psalmet 25:3