Muzika
Sa t’Mahnitshme Jan’
Shënimet në Fund të Faqeve

Hide Footnotes

Tematika

174

Sa t’Mahnitshme Jan’

Me madhështi

1. Sa t’mahnitshme jan’

Veprat e Per’ndis’!

Sa të drejta jan’,

Udh’t e Tua Mbret!

O, kush të mos ket’ frik’

Dhe nderim për Ty?

Vetëm Ti je i shenjt’,

Ti më i larti.

2. Kombet në err’sir’

Tënden drit’ t’shohin.

Ata n’adhurim

Te froni Yt t’vijn’.

E vërteta Jote

Gjithkund do të shkoj’,

Der’sa të gjith’ kombet

Ty Per’ndi t’pranojn’.

Teksti: Henry U. Onderdonk, 1789–1858; bazuar te Zbulesa 15:3–4

Muzika: Joseph Martin Kraus, 1756–1792

Zbulesa 15:3–4

Romakëve 14:11