Muzika
At’ M’ngjes Pashke
Shënimet në Fund të Faqeve

Hide Footnotes

Tematika

117

At’ M’ngjes Pashke

Me dinjitet

1. At’ m’ngjes Pashke, shpërthyer varr’

Shpall’ se “i Fundit dhe i Par’”

U ngrit dhe nj’her’

Mposhti dhembjen.

2. Ky m’ngjes përt’rin për ne at’ dit’,

Kur prangat flaku Jezusi,

Frym’ t’gjall’ mori

Vdekjen mposh ti.

3. Kështu në mir’njohje kujtojm’

Dashuri lëm’, veten zotojm’,

Lotët derdhim

Frikën mposh tim.

Teksti: Marion D. Hanks, 1921–2011. © 1975 IRI

Muzika: Robert Cundick, l. 1926. © 1975 IRI

Zbulesa 1:17–18

Doktrina e Besëlidhje 6:36–37