Muzika
  Kur Un’ t’Pagëzohem
  Poshtëshënimet
  Theme

  53

  Kur Un’ t’Pagëzohem

  Plot mendim

  1. M’pëlqen t’kërkoj ylberin sa her’ që bie shi,

  Mendoj për bukurin’ e tokës t’pastruar përs’ri.

  [Chorus]

  Dua jetën ta kem t’pastër si toka pas shiut.

  Dua t’jem i mir’ sa t’mundem, me Per’ndin’ t’jetoj un’.

  2. E di se, kur t’pag’zohem, gabimet pastrohen,

  Un’ mund të marr falje dhe çdo dit’ të përmir’sohem.

  [Chorus]

  Dua jetën ta kem t’pastër si toka pas shiut.

  Dua t’jem i mir’ sa t’mundem, me Per’ndin’ t’jetoj un’.

  Fjalët: Nita Dale Milner, 1952–2004; përshtatur © 1989 IRI

  Muzika: Nita Dale Milner, 1952–2004. © 1989 IRI

  Zanafilla 9:8–17

  Veprat e Apostujve 2:38