Muzika
  E Shtuna
  Poshtëshënimet
  Theme

  105

  E Shtuna

  Me gjallëri

  E shtuna ësht’ dit’ e veçant’,

  Për të dielën të bëhemi gati.

  Pastrojmë shtëpin’ dhe shkojm’ në dyqan,

  Deri të hënën pun’ mos të kemi.

  Rrobat i lajm’, këpucët lustrojm’,

  Dhe “punët i mbaruam”, ne themi.

  Pastaj thonjtë presim e flokët i lajm’,

  Që të dielën gati të jemi!

  Fjalët: Rita S. Robinson, 1920–2011

  Muzika: Rita S. Robinson, 1920–2011; përsh. nga Chester W. Hill, 1912–1997

  Eksodi 20:10–11