Muzika
  Udh’n e Drejt’ Zgjidh
  Poshtëshënimet
  Theme

  82

  Udh’n e Drejt’ Zgjidh

  Me lumturi

  1. Udha e drejt’ për t’jetuar t’lumtur

  Ësht’ të drejtën të zgjedhim çdo dit’.

  Mësimet e Jezusit po mësoj,

  Udhën do m’tregojn’, në ndihm’ do m’vijn’.

  [Chorus]

  Udh’n e drejt’ zgjidh, ji i lumtur.

  Duhet gjithnjë t’drejtën t’zgjedh.

  2. T’jem plot lutje mësoj prej ungjillit,

  T’kem besim, të pendohem, t’bindem.

  E di, nëse i ndjek m’simet e Tij,

  Çdo dit’ i lumtur vërtet do jem.

  [Chorus]

  Udh’n e drejt’ zgjidh, ji i lumtur.

  Duhet gjithnjë t’drejtën t’zgjedh.

  Fjalët dhe muzika: Clara W. McMaster, 1904–1997. © 1981 IRI

  Gjoni 13:17

  Moisiu 6:33

  Fjalët e Urta 29:18