2010
Розпізнати світло євангелії
Березень 2010


Ми говоримо про Христа

Розпізнати світло євангелії

Я не можу сказати, що не мала цілей до того, як охристилася і стала членом Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Але можу сказати, що не мала чіткого напрямку. Іноді мені здавалося, що я бреду в темряві, не знаючи яким шляхом іти.

Як і більшість 19-річної молоді в Санкт-Петербурзі, Росія, я сподівалася, що колись вийду заміж, матиму дітей і житиму щасливо. Однак не можу сказати, щоб я точно знала, як досягнути цієї мети—особливо її частини під назвою “житиму щасливо”.

Але Небесний Батько знав. Він знав, що перш ніж я зможу досягнути справжнього щастя, мені потрібно зосередити своє життя на Ньому і на Його Сині. Я стала навчатися цьому незадовго до свого 20-го дня народження, коли місіонери почали навчати мою сім’ю про те, як знайти щастя, живучи за заповідями.

Невдовзі після зустрічі з місіонерами я знала, що мені робити. Я молилася і зрозуміла, що якщо хочу досягнути поставлених у житті цілей, мені потрібно охриститися і стати членом Церкви Ісуса Христа.

Після хрищення від мене відвернулися деякі друзі і родичі, які не могли зрозуміти, чому моє рішення слідувати плану Небесного Батька є таким важливим для мене. Я знала, що Він втішав мене миром у цих моїх випробуваннях.

Коли мені виповнився 21 рік, у мене з’явилося сильне бажання свідчити про істинність євангелії та розповідати іншим про те, як рішення жити за заповідями змінило моє життя. Тож я стала місіонеркою. Я з радістю розповідала людям про те, що сталося у моєму житті з того часу, як я вирішила поставити євангелію на перше місце.

У моєму житті з того часу було багато благословень. Вісім років тому я змогла увійти у храм і досягнути поставленої мети—укласти шлюб. Однак я не лише уклала шлюб, я була запечатана до свого чоловіка на вічність.

Упродовж кількох останніх років здійснилася моя мрія стати матір’ю. Бог благословив мене трьома чудовими синами.

Нещодавно моя сім’я мала нагоду побувати на дні відкритих дверей одного з храмів. Коли ми йшли по храму, наш чотирирічний син подивився на мене і сказав: “Матусю, тому що ви з татом одружилися у храмі, наша сім’я буде разом навіки”.

Коли я думаю про останні десять років свого життя, то відчуваю себе дуже благословенною й упокореною. Я на шляху до цілі “житиму щасливо” завдяки тому, що повернула свій життєвий шлях до Небесного Батька та Ісуса Христа. Я знаю, що поки вони будуть центром мого життя, я зможу досягнути своєї мети. Я знаю, що Небесний Батько і Спаситель люблять нас і хочуть допомогти.

Фотографія © iStockphoto.com