2005
Благословення
Листопад 2005


Благословення

Бог, наш Вічний Батько, живий… Ісус є Христос, Викупитель людства. Вони відновили свою роботу в цей останній і заключний розподіл завдяки допомозі пророка Джозефа.

Добре, мої брати і сестри, у нас була чудова конференція. Вона насправді була надихаючим бенкетом за столом Господнім. Музика, молитви, виступи були чудовими. Нас інформували і надихали, наша віра зміцніла.

Зростання Церкви стало очевидним з того факту, що наші слова перекладалися 80 мовами, а наші послання через супутникову трансляцію передавалися по всьому світу, і їх чули люди в багатьох, багатьох країнах. Це чудова реалізація слів, сказаних Моронієм хлопчику-пророку вночі 21 вересня 1823 року.

Він був тоді молодим чоловіком, бідним хлопчиком з ферми, дуже мало освіченим. У нього нічого не було. Він мешкав у сільській громаді, ледве відомій за її межами. І ангел сказав йому, що “він вісник, посланий… з присутності Бога,… що Бог призначив [Джозефу] роботу; і що [його] ім’я матиме добру і погану славу серед усіх народів, колін і язиків, або будуть водночас честити його і безчестити серед людей” (Джозеф Сміт—Історія 1:33).

Як могло це статися? Джозеф, мабуть, здивувався. Він, мабуть, був абсолютно приголомшений.

І пророцтво Моронія збулося. І ще більші пророцтва збудуться.

23 грудня цього 2005 року ми збираємося віддати йому данину пошани, відзначаючи його день народження великими святами.

Я планую при можливості відвідати місце його народження, щоб узяти приклад з Джозефа Ф. Сміта, шостого президента Церкви, який зробив це 23 грудня 1905 року, сто років тому. З цієї нагоди він освятив пам’ятник, який відмічає місце народження Пророка, і де також було збудовано меморіальний котедж.

Коли я буду у Вермонті, президенти Монсон і Фауст разом з іншими генеральними авторитетами будуть тут у Конференц-центрі. Цей великий хол буде заповнений і через супутник програма транслюватиметься у багато місць. І в Саут-Роялтоні, Вермонті, і в Солт-Лейк-Сіті буде відповідна музика і сказані слова в пам’ять великого пророка цього розподілу.

Те, що хор співав сьогодні на честь Пророка, є тільки репетицією для грудневих урочистостей. Ми з нетерпінням чекаємо на це і сподіваємося, що всі ви будете в той час з нами.

Ми залишаємо з вами своє свідчення про божественність цієї роботи. Яка чудова ця робота. Якими пустими були б без неї наші життя. Бог, наш Вічний Батько, живий. Він любить нас. Він охороняє нас. Ісус є Христос, Викупитель людства. Вони відновили свою роботу в цей останній і заключний розподіл завдяки допомозі пророка Джозефа. Я урочисто свідчу про це і залишаю свою любов і свої благословення з вами, мої улюблені брати і сестри цієї чудової Церкви. Нехай кожного з вас благословить Бог.

Тепер, на завершення, я хочу подякувати усім тим, хто так багато, дуже багато зробив , щоб провести цю чудову конференцію, багатьом, хто працював за сценою, щоб уможливити все це. Щоб досягти цього чудового результату, вони працювали вдень і вночі: швейцари, техніки, служба безпеки, служба першої допомоги, регулювальники, перекладачі, секретарі, які працювали над нашими виступами, передруковуючи їх багато разів.

Я смиренно молюся, щоб Бог благословив всіх вас. Докладаймо зусиль, щоб ходити перед Ним в праведності, я смиренно молюся і залишаю з вами своє благословення у священне й святе ім’я нашого Викупителя, Господа Ісуса Христа, амінь.