2016
Просуватися вперед
січень 2016 р.


Просуватися вперед

Чи замислювалися ви над тим, куди ви прямуєте і де хочете завершити вашу подорож? Темою спільних заходів на 2016 р. є 2 Нефій 31:20, і в цьому одному вірші вам дається кілька порад щодо вашого спрямування у житті. В ньому ви відкриєте для себе заповідані Богом спрямування, дію, ставлення, навчання і обіцяну нагороду за ваші зусилля. Давайте розглянемо кілька ключових слів у цьому вірші.

Просуватися вперед означає, що від вас вимагається докладати справжніх зусиль проти якоїсь протидіючої сили. Ми маємо докладати зусиль, щоб жити за євангелією, оскільки ми оточені світом, що протидіє заповідям Бога.

Чи є ви непохитними у Христі? Чи є ви непорушними у своїй відданості Йому?

Якщо ви “перебуваєте в Ньому” (див. Іван 15:4) і дотримуєтеся Його вчень, тоді ви дійсно є непохитними і до вас безперечно прийдуть благословення.

Ваша надія і любов до Бога та людей зростатимуть, коли ви особисто зрозумієте і відчуєте Божу любов. Це розуміння зростає, коли ви бенкетуєте словами Христа, тобто з вдячністю і цілеспрямовано застосовуєте слова Христа у своєму особистому житті.

І, зрештою, ви повинні витерпіти! Це слово здається сумним і безнадійним? Насправді витерпіти може означати: продовжувати чинити добрі справи, які ви робите,—бути невпинними у ваших зусиллях просуватися вперед. Якщо ви міцно стоїте на євангельському шляху, ви витерпите.

Чи це варто того? ТАК! Наш люблячий Небесний Батько хоче, щоб ми повернулися до Нього, мали вічне життя з Ним, оскільки Він знає, що там ми матимемо справжні, тривалі щастя і радість, більші, ніж ми можемо собі уявити зараз. Саме тому в 2 Нефій 31:20 Він визначив дуже чітко і конкретно, що потрібно для повернення до Нього. Ми можемо це зробити з Його допомогою. Він завжди підготує шлях для нас, щоб ми зробили те, що Він заповідує.