2016
Благословення від просування вперед
січень 2016 р.


Благословення від просування вперед

Коли ми живемо як вірні члени Церкви, це приносить дивовижні благословення. Та це не означає, що життя час від часу не буде важким. У ньому є спокуси, невірні друзі, сімейні проблеми, і це ще неповний перелік. Багато що буде намагатися зіштовхувати вас зі шляху завітів.

Ось чому тема Спільних заходів цього року—“просуватися вперед з непохитною вірою в Христа” (2 Нефій 31:20)—містить настільки потужне послання. Коли ви просуваєтеся вперед з непохитною вірою в Христа, залишаючись вірними вашим завітам, Бог може зробити багато дивовижного для вас і через вас. І Він може допомогти вам одночасно відчувати надію, втіху і мир.

Це те, про що дуже добре знав Джозеф Сміт. Йому було лише 14 років, коли у нього було Перше видіння. Коли він став на коліна у Священному гаю, щоб помолитися, на нього напала невидима сила такої неймовірної могуті, що ледь не знищила його. Лише застосувавши усю свою силу, щоб покликати Бога, він врятувався, і йому явилися Батько і Син.

Пізніше, коли Джозеф поділився тим, що з ним сталося, його стали висміювати друзі та місцеві очільники (див. Джозеф Сміт—Історія 1:15–17, 21–26). Це переслідування ніколи не припинялося і зрештою, через 24 роки, забрало його життя.

Але Джозеф просувався вперед з надією, і він був щасливий робити це заради служіння Господу. У міру того як він зберігав непохитну віру в Христа і з вірою робив те, що правильно, Бог благословляв і підтримував його. Те саме Він зробить і для вас.

Тому просувайтеся вперед. Зобов’яжіться жити за євангелією. Неухильно зосереджуйте свій погляд на Спасителеві. Майте “справжню яскравість надії, і любов до Бога і до всіх людей”. “[Бенкетуйте] словами Христа”. Служіть під проводом священства. Прагніть стати тими, ким Бог хоче, щоб ви стали.

Якщо ви будете просуватися вперед, укладаючи завіти і дотримуючись їх на шляху до вічного життя, ми свідчимо, що ви знайдете щастя.