Генеральна конференція
Вітальне звернення
Квітнева генеральна конференція 2021 р.


Вітальне звернення

Ласкаво просимо на генеральну конференцію, де ми матимемо привілей слухати голос Господа.

Мої дорогі брати, сестри і друзі по всьому світу, я вітаю вас на цій генеральній конференції. Ми збираємося як велика всесвітня сім’я, бажаючи поклонятися нашому Господу і Спасителю, Ісусу Христу. Дякую за те, що приєдналися до нас.

Цей останній рік був незвичним. Безсумнівно, усі ми навчилися того, чого не знали раніше. Деякі уроки, отримані мною раніше, були записані у моєму серці новими і повчальними способами.

Наприклад, я твердо знаю, що Господь скеровує справи Своєї Церкви. Він сказав: “Я покажу [вам], що Я спроможний виконувати Свою власну роботу”1.

Часто ми з моїми радниками бачили сповненими сліз очима, як Він заступався у надзвичайно складних обставинах після того, як ми доклали усіх зусиль і не були в змозі більше нічого зробити. Нам дійсно це предивно.

Я також краще розумію зараз, що Він мав на увазі, коли сказав: “Ось, Я прискорю Мою роботу в належний час”2. Знов і знов я радів, коли Він направляв і запроваджував прискорення Своєї роботи—навіть під час глобальної пандемії.

Мої дорогі брати і сестри, сила цієї Церкви—в зусиллях і постійно зростаючих свідченнях її членів. Свідчення найкраще за все зміцнюються вдома. Упродовж року, що минув, багато з вас значно активніше вивчали євангелію у своїх домівках. Я дякую вам, і вам подякують ваші діти.

Триває масштабний проєкт з реконструкції Солт-Лейкського храму. Зі свого кабінету я дуже добре бачу, як відбувається робота на храмовій ділянці.

Зображення
Будівництво на храмовій ділянці

Спостерігаючи за тим, як робітники відкопують старі корені дерев, водопровідні труби, електричні кабелі та фонтан, який протікає, я думав, що кожному з нас, за допомогою Спасителя, потрібно позбутися старого сміття у нашому житті.

Євангелія Ісуса Христа є євангелією покаяння3. Завдяки Спасителевій Спокуті, Його євангелія закликає продовжувати змінюватися, зростати і ставати більш чистими. Це євангелія надії, зцілення і розвитку. Отже євангелія—це послання радості! Наші духи радіють кожному зробленому нами маленькому кроку вперед.

Однією зі складових збирання Ізраїля, і дуже важливою його складовою, є повеління нам, як народу, бути гідними і прагнути допомогти підготувати світ до Другого пришестя Господа.

Я закликаю вас, коли ми будемо слухати послання, які були ретельно підготовлені нашими провідниками під скеруванням Святого Духа, моліться, щоб виявити сміття, яке вам слід прибрати зі свого життя, аби ви могли стати більш гідними.

Я люблю вас, мої дорогі брати і сестри, і свідчу, що наш Небесний Батько та Його Улюблений Син знають і люблять кожного з вас. Вони готові допомагати вам під час кожного кроку вперед, який ви робите. Ласкаво просимо на генеральну конференцію, де ми матимемо привілей слухати голос Господа. В ім’я Ісуса Христа, амінь.