2013
Працювати для Господа
Липень 2013


Працювати для Господа

Мері Джейн Лумібао Суйя, Філіппіни

Зі своїм чоловіком Сайрусом я уклала храмовий шлюб 23 травня 2006 року. До нашого одруження Сайрус працював у лабораторії, і йому доводилося працювати в неділю. Він працював позмінно, але зазвичай був на роботі з 12 ночі до 8 ранку. Після роботи він ішов додому переодягнути форму на недільний одяг, а потім відразу ж до церкви, служіння в якій починалося о 9-й ранку. Після нашого одруження він продовжував працювати за таким же графіком.

Іноді я ходила до церкви сама, бо він затримувався на роботі. Ми завжди хотіли, щоб йому не треба було працювати в Суботній день. У першу неділю червня 2006 року ми вперше постилися як подружжя. Ми з вірою молилися, щоб Господь благословив Сайруса роботою, де не потрібно було б працювати в неділю.

Через кілька днів десь о 10 ранку я занепокоїлася, де ж Сайрус, бо, як правило, він повертався додому між 8 і 9 ранку. Раптом у мене з’явилася думка: “Мабуть, йому на роботі дали вищу посаду”. Сайрус нарешті прийшов об 11. Коли він увійшов у дім, то сказав, що у нього є хороша і погана новина.

Я попросила його почати з поганої. Він сказав, що невдовзі ми переїдемо з Ілігана, Філіппіни, до Панайї, Філіппіни. Спочатку мені не сподобалася ця новина, бо нам полюбилися люди в нашому колі. Вони були до нас добрими і ставилися, як до своїх, знаючи, що наша рідня живе далеко.

Коли я запитала у нього, навіщо нам треба переїжджати в Панайї, він сказав, що в цьому й полягає хороша новина. Його начальник провів з ним співбесіду щодо іншої роботи в Панайї. Відразу ж я запитала у нього не про зарплату, а про те, чи доведеться йому працювати в неділю. Коли він відповів заперечно, я була дуже щасливою. Я обняла його і сказала, що ця нова робота була відповіддю на наші молитви і піст. Через два місяці Сайрус почав працювати на новій роботі в Панайї.

Небесний Батько думає про нас і благословляє, коли ми виявляємо віру й виконуємо Його заповіді. Я вдячна за принципи молитви і посту. Робота чоловіка стала благословенням для нас. Зараз у нього є час звеличувати своє покликання в приході, і єдина робота, яку він виконує в неділю—це Божа робота.