2017
Як ділитися євангелією
January 2017


Відповіді від церковних провідників

Як ділитися євангелією

З виступу на квітневій генеральній конференції 2000 року.

Зображення
Sharing the gospel

Нам не потрібно вибачатися за свої вірування і не треба відступати від того, що, як ми знаємо, є істиною. Але ми можемо ділитися цим у дусі сповненого любові розуміння—сміливо і впевнено, з оком, єдиноспрямованим до слави Божої—без тиску на наших слухачів і не вважаючи себе невдахами, якщо вони не прийняли наших вірувань відразу ж.

Якщо у нас є напарництво Святого Духа, тоді ми можемо виконувати прості речі, аби допомагати менш активним членам Церкви прийти до глибшого розуміння євангелії у своєму житті, а також тим людям, які сповідують іншу віру. Немає потреби запроваджувати якусь нову програму для цього. Нам не потрібен довідник, або покликання, або навчальні збори. Єдине, що потрібне хорошим членам Церкви—навчитися покладатися на силу Святого Духа і, маючи цю силу, дотягуватися і торкатися життя дітей нашого Небесного Батька. Немає більшого служіння, яке ми можемо надавати, ніж те, щоб ділитися особистим свідченням з тими, кому не вистачає розуміння відновленої євангелії Ісуса Христа.

Отже, брати і сестри, чи готові ми щось робити? Чи може кожен з нас прийняти рішення сьогодні збільшити особисту духовну підготовленість, шукаючи проводу Святого Духа, а потім, маючи Його за напарника, благословляти більшу кількість дітей нашого Батька розумінням і знанням про те, що Церква є істинною?

Я свідчу, що Спаситель живий і Він благословлятиме кожного з нас, якщо ми будемо робити все, що від нас залежить, аби просувати вперед цю велику роботу Його Церкви. Нехай кожен з нас прийме рішення робити щось іще.