2010
Я вирішила не пити
Червень 2010 р.


Я вирішила не пити

Торстен Кьоніг, Німеччина

Під час поїздки на молодіжну конференцію в Штутгарті, Німеччина, у мене була нагода поговорити з однією літньою жінкою про храм і про мою віру у відновлену євангелію. Вона була знайома із Церквою і добре розуміла деякі євангельські вчення.

Однак під час нашої розмови жінка сказала те, що мене засмутило. Коли приблизно 40 років тому її подруга-свята останніх днів познайомила цю жінку з Церквою, то сказала слова, які вона й досі пам’ятає. “Мені не дозволяється пити”,—сказала подруга. А потім жінка додала, що знає кількох святих останніх днів, які “зрідка” випивають.

На противагу тому, що подумала ця жінка, євангелія нікому не нав’язується. Усі ми маємо право приймати власне рішення. Небесний Батько дав нам Слово мудрості як допомогу, щоб зберігати наше тіло в святості, але кожен має вирішити, чи слід жити за Його законом здоров’я, бо нам також дана і свобода волі.

Кілька років тому під час хрищення я прийняла рішення іти за Ісусом Христом. З цієї причини я не вживаю алкоголь. Божі заповіді—це дар для нас, і якщо ми їх дотримуємося, вони приведуть нас назад до Нього.

Цей незначний випадок нагадав мені про те, що ми, члени Господньої Церкви, завжди є прикладом для інших. Однак ми вибираємо, який приклад показувати.