2021
Ваше гасло волі
Жовтень 2021


“Ваше гасло волі”, Заради зміцнення молоді, жовт. 2021.

Ваше гасло волі

Натхненні слова нового Девізу кворуму Ааронового священства можуть надати вам силу посеред випробувань світу.

Зображення
молодий чоловік

У часи війни і суперечок давній пророк і полководець Мороній підняв гасло волі і закликав своїх співвітчизників, нефійців, захищати свою релігію і волю, свій мир та свої сім’ї (див. Aлма 46:12). Гасло волі нагадало людям про їхній обов’язок перед Богом та інші речі, варті того, щоб за них боротися.

Як і в дні Моронія багато людей сьогодні відвертаються від учень Ісуса Христа. Щоб допомогти молодим чоловікам стояти непохитно, як Мороній, провідники Церкви створили девіз, сучасне гасло волі, аби допомогти вам, молоді чоловіки, підготуватися до подолання викликів сьогодення.

Коли ви будете вивчати слова Девізу кворуму Ааронового священства і жити за ними, ви зможете бути сильними і об’єднаними з молодими чоловіками всього світу в захисті істини. Прочитайте, як Девіз кворуму Ааронового священства надихнув інших стати кращими синами Бога в їхньому прагненні підготувати світ до повернення Спасителя на землю.

Зображення
молодий чоловік

“Новий Девіз кворуму Ааронового священства допомагає мені пам’ятати про те, хто я і ким я маю стати, щоб перебувати з Христом. Це нагадує мені про те, що я улюблений син Небесного Батька і що мені потрібно служити з абсолютною старанністю і наполегливо працювати, щоб мати здатність благословляти і себе, і тих, хто нас оточує. Він очікує від мене найкращого, і я так чинитиму. Він очікує моєї допомоги у підготовці світу до повернення Спасителя через поширення євангелії.

Андерсон Е., 14 років, Бразилія

“Я поставив собі за мету почати вивчення цього девізу напам’ять, тому це не просто щось таке, що я читаю в неділю. Я хочу, щоб він був у моєму серці і став частиною мого життя”.

Ендрю, 17 років, шт. Юта, США

“Мені дуже подобається цей девіз. Коли говориш слова, подібні до цих: “я підготуюся стати старанним місіонером” та “вірним чоловіком”—це заохочує всіх, навіть тих, хто цього не робить, бути хорошими місіонерами і чоловіками своїм дружинам. Він допомагає мені у моїх щоденних спробах стати кращою і більш відданою євангелії Ісуса Христа людиною”.

Рікардо П., 15 років, Бразилія

Зображення
молодий чоловік

“Мені подобається, як у Девізі кворуму Ааронового священства наголошено на домівці і важливості служіння вдома. Це допомагає мені нагадувати собі, що одним з найважливіших місць для служіння, є моя домівка і моя сім’я”.

Мітчелл Б., 16 років, Австралія

“Я—улюблений син Бога, й у Нього є для мене робота, яку я маю виконати”. Ми дуже часто приймаємо подібні заяви як належне, але коли я палко молився у темряві, я відчув теплу руку Бога на моєму плечі, і Його любов у своєму серці. Коли я сходжу з путі і блукаю, Бог простягає Свою руку і запрошує мене повернутися. Я—Його дитина, і Він хоче для мене найкращого. У Нього є для мене робота”.

Елі С., 18 років, шт. Нью-Джерсі, США

“Новий девіз допомагає мені обмірковувати мій внесок у роботу Господа. Він навчає мене, що маленькі речі також є необхідними і фундаментальними”.

Матеус С., 14 років, Бразилія

Зображення
молодий чоловік